• Rekisteröidy käyttäjäksi ja testaa metsästyspatruunasi koeampumalla
  Rekisteröityneenä käyttäjänä saat heti käyttöösi hyvät (ja ilmaiset) työkalut sopivan patruunan etsimiseen, osumakuvion testaukseen ja kuvioiden analysointiin!
  Verkkopalvelussa voit mm:
  + Tallentaa omat patruunan testaustulokset
  + Julkaista testin tuloksia muille
  + Antaa arvosanoja (tähtiä) osumakuvioille/patruunoille

Metsästyspatruunan testausta ja esimerkkejä osumakuvioista

Koeammunta.net on metsästäjille suunnattu verkkopalvelu haulikon patruunan testaukseen.

Rekisteröidy Koeammunta.net -käyttäjäksi

1. Tiedot 2. Aktivointi 3. Valmis
duck stepping
Huom. Rekisteröityminen vahvistetaan aktivointikoodilla, joka lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Käytäthän siis toimivaa sähköpostiosoitetta, johon sinulla on pääsy.


Käyttäjätiedot

 
Sähköpostiini voi lähettää uutiskirjeitä tai mainoksia
 
Hyväksyn sivuston käyttöehdot ja tietosuojaperiaatteet *
Rekisteröitymällä käyttäjäksi hyväksyt samalla oheiset käyttöehdot.

Koeammunta.net sivusto

Koeammunta.net sivustolla tarkoitetaan tässä yhteydessä seuraaviin verkkotunnuksiin liitettyä järjestelmää: koeammunta.net, shotgunpattern.net ja testshot.net (kaikki sivut käyttävät samaa tietokantaa).

Sivuston tarkoitus on kerätä, tilastoida, analysoida ja jakaa haulikon koeammuntatuloksia muille metsästäjille. Hyvä ampumataito, oikein valittu supistaja ja hyvin haulikkoon sopivat patruunat mahdollistavat palkitsevamman metsästyskokemuksen!

Sisällön jakaminen

Käyttäjällä on oltava tekijänoikeus lataamaansa sisältöön. Ylläpidolla on oikeus hyväksyä, muokata tai olla julkaisematta sisältöä oman harkinnan mukaan.

Käyttäjän on huolehdittava, että hänen sivustolle lataamansa sisältö on kaikin puolin laillista ja hyvän maun mukaista. Pidetään tämä siistinä!

Sisällön kopiointi

Koeammunta.net sivustossa julkaistua tietoa ja kuvia on lupa käyttää vapaasti artikkeleissa ja erilaisissa julkaisuissa. Tietojen julkaisuun ei tarvitse kysyä lupaa palvelun ylläpidolta, eikä osumakuviota ladanneilta käyttäjiltä. Tietojen lähteen mainitseminen on vapaaehtoista.

Sivuston käyttö

Ei-rekisteröityneillä käyttäjillä on mahdollisuus selailla palvelussa julkaistuja tietoja. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisäksi lisätä ja julkaista omia koeammuntaan liittyviä tietoja.

Käyttäjällä on oikeus lopettaa käyttäjätunnus ottamalla yhteyttä palvelun ylläpitoon. Samalla käyttäjä voi pyytää poistamaan hänen palveluun lataamansa tiedot.

Ylläpidolla on oikeus tehdä muutoksia, tai teknisiä korjauksia palveluun koska tahansa ilman ennakkovaroitusta.

Yksityisyys ja turvallisuus

Rekisteröidyttyään käyttäjä on velvollinen huolehtimaan siitä, että käyttäjätunnus ja salasana ei päädy helposti vääriin käsiin.

Huom. Ethän käytä turvallisuuden vuoksi samoja tunnuksia/salasanoja, kuin muissa palveluissa!

Linkitykset 3. osapuolen sivuille

Jos palvelusta linkitetään 3. osapuolen sivuille, Koeammunta.net ylläpito ei ole vastuussa linkkien sisällöistä!

Vastuuvapaus, vastuunrajoitus ja vahingonkorvaukset

Ylläpito ei vastaa käyttäjien lataamien tietojen paikkaansa pitävyydestä. Emme myöskään ole vahingonkorvausvelvollisia palvelussa tapahtuvista teknisistä häiriöistä, tietojen paikkaansapitävyydestä, tietojen häviämisestä tai tämän sivun sisällön perusteella tehdyistä ostopäätöksistä.

Käytät siis sisältöä oman harkintasi mukaan ja omalla riskilläsi! :=)

Palvelun yleiset käyttöehdot

Metsästäjän tietokannan käyttö edellyttää, että käyttäjä hyväksyy ja noudattaa edellä lueteltuja käyttöehtoja.

Lataamalla palveluun osumakuvion käyttäjä antaa suostumuksensa siihen, että hänen koeammuntatulokset on palvelussa vapaasti muiden selailtavissa. Osumakuvion lataus on mahdollista tehdä täysin anonyymisti siten, että käyttäjästä ei näy niin halutessaan Internetissä muuta tietoa kuin nimimerkki.

Henkilötietolain (1999/523) 10§ mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioita hoitavat henkilöt

Koeammunta.net verkkopalvelun ylläpito

Yhteystiedot:
Mikko Raassina


Rekisterin nimi

Koeammunta.net -käyttäjärekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käyttäjärekisterin ylläpitäminen sekä koeammuntatuloksien oikeellisuuden tarkastaminen ja arkistointi. Tietoja voidaan käyttää tarjouksien ja uutiskirjeiden lähettämiseen käyttäjän sähköpostiin (vain niin pyydettäessä), sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältö

Koeammuntatulosten (osumakuvio) ja tähän liittyvien asetusten lisäksi tallennamme käyttäjistä seuraavat tiedot (pakolliset kentät on merkitty tähdellä *):

 1. Sähköpostiosoite (ja markkinointilupa k/e) *
 2. Maa
 3. Nimimerkki *
 4. Käyttäjätunnus *
 5. Salasana (kryptattuna) *
 6. IP-osoite (väärinkäytösten selvittelemiseksi) *

Tietojen luovutus

Käyttäjien henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Nimimerkki näkyy Internetissä käyttäjän lataamien osumakuvioiden yhteydessä. Rekisterinpitäjällä on oikeus käyttää asiakastietoja palvelun ylläpidollisiin tarkoituksiin ja tiedottaakseen palveluista.

Rekisterin suojaus

Rekisteritietojen käyttöön on oikeus ainoastaan palvelun ylläpidosta vastaavilla henkilöillä. Käyttäjärekisteriin pääsy vaatii salasanan käyttöä.